Praha.cz

 
Běh pro Unicef - charitativní běh pro radost - 27. března 2014
Čtvrtek, 20. březen 2014 23:52
1403BehUnicefLogo.jpg

Sportujete a přemýšlíte, kde začít s přípravou na letošní sportovní sezónu, případně rádi běháte a chcete si vyzkoušet delší trasu nebo běh ve společnosti dalších lidí? Nebo prostě máte jen chuť pomoci dětem, které to potřebují? Pak je tu právě pro vás možnost zúčastnit se charitativního běhu z Divoké Šárky do Stromovky ve čtvrtek 27. března.


I když se nejedná o závod - běží se jen tak pro radost a na podporu Unicef - na startu obdržíte startovní číslo. Čeká vás společný trénink v přírodě a také jsou připraveny ceny pro nejmladšího a nejstaršího účastníka běhu.

Sraz pro všechny je v 18 hodin v blízkosti autobusové zastávky Divoká Šárka u McDonalds a konec u konečné tramvaje Výstaviště Holešovice u Stromovky. Celá trasa je dlouhá 12 kilometrů, druhý start, s možností se napojit na 5. kilometru, bude poblíž restaurace Jenerálka na Horoměřické ulici a poběžíte tak pouze 7 kilometrů. V cíli bude možnost převléci se v tělocvičně.

Po skončení běhu se bude konat taktéž v blízkosti Stromovky After párty na adrese Strojnická 7, 170 00 Praha 7.

1403FebioMusicFestPlakat.jpgRegistrace probíhají přes e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , startovné můžete uhradit na účet číslo 5556489/3500. Do e-mailu uveďte, jestli máte zájem o dlouhou nebo krátkou variantu běhu.V případě volné kapacity bude možné přihlašování i na místě a platba v hotovosti.

Převoz osobních věcí ze startu do cíle je samozřejmostí.

Dobrovolný minimální příspěvek je 90 Kč, v ceně je hot dog a pivo, další občerstvení bude možné zakoupit.

UNICEF (Dětský fond OSN) je hlavní světovou organizací, která se zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje. UNICEF byl založen s cílem podílet se na vymýcení překážek, které staví dětem do cesty chudoba, násilí, nemoci a diskriminace.

Stránka Běhu pro Unicef www.facebook.com/events/667068483355322

(zem)



1403BehUnicefPlakat.jpg1403BehUnicefLogo.jpg